Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Πτήσεις φαντάσματα 15-8-2014


Τρίπολη 21:30' το βράδυ της Παρασκευής 15/8/2014, εθεάθη αεροπλάνο που πετούσε χαμηλά (18.000 πόδια σύμφωνα με το flightradar24.com να αλλάζει πορεία κάνοντας αναστροφή
Έως εκείνη την στιγμή ακολουθούσε έναν από τους συνηθισμένους αεροδιαδρόμους που ακολουθούν τα αεροπλάνα πάνω από την Τρίπολη, από βοεριοδυτικά προς νοτιοανατολικά:


Μιας και άλλαξε πορεία (κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχα παρατηρήσει σε συνηθισμένες πτήσεις που πετούν πάνω από την Τρίπολη), είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω οπότε βρήκα το συγκεκριμένο αεροπλάνο στο flightradar.com. Δεν είχε όμως στοιχεία πτήσης -No call sign- παρά μόνο ότι ήταν της Astra Airlines, ούτε και φαινόταν να έχει απογειωθεί από αεροδρόμιο, μιας και φαινόταν να ξεκινάει από το πουθενά!!!
Η διαδρομή που ακολούθησε το ATR72-202 της Astra Airlines φαίνεται εδώ:
    Το ίδιο αεροπλάνο (ATR72-202 της Astra Airlines) φαίνεται να απογειώνεται μετά από λίγη ώρα ακολουθώντας μια ασυνήθιστη πορεία φαίνεται να κατευθύνεται νοτιοανατολικά, προς τα Ιωάννινα ... και συνεχίζει την πορεία του αλλά δεν το παρακολουθώ περαιτέρω...
Όμως, ταυτόχρονα με το ATR72-202 της Astra Airlines, στις 21:30' περίπου το βράδυ (21:33' UTC) φαίνεται ακόμα ένα αεροπλάνο που ξεκινάει από το "πουθενά":

Η πτήση αναφέρεται ως TVS7405 της εταιρίας Travel Service Poland και ακολουθώντας την διαδρομή που φαίνεται παρακάτω καταλήγει προφανώς στην βάση του στην Πολωνία:
Πηγή: psekasmata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...