Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Η ιρλανδική κυβέρνηση είχε ενημερωθεί για ιπτάμενους δίσκους από το 1950!Ένα γράμμα από την ιρλανδική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον στάλθηκε στην ιρλανδική κυβέρνηση το 1950.Η επιστολή στάλθηκε στο Τμήμα Εξωτερικών από υπάλληλο της πρεσβείας, στο οποίο εσωκλείεται ένα αντίγραφο του βιβλίου "Οι Ιπτάμενοι Δίσκοι είναι πραγματικοί", του Donald Keyhoe.
Είναι μέρος ενός όγκου εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν στα "Έγγραφα σχετικά με την Ιρλανδική εξωτερική πολιτική."

Στην επιστολή του, ο υπάλληλος λέει ότι "το βιβλίο μιλάει για τον εαυτό του", επισημαίνοντας ότι πωλούσε καλά στην Αμερική.
Το βιβλίο ερευνά πολυάριθμες συναντήσεις η θεάσεις στρατιωτικών και προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών με ΑΤΙΑ μεταξύ 1947 και 1950, σύμφωνα με το thejournal.ieΣτην επιστολή περιλαμβάνονται, εκλύσεις από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προς τον συγγραφέα λέγοντας ότι το βιβλίο ήταν "απολύτως τεκμηριωμένο".


Στην επιστολή ο συγγραφέας λέει ότι δεν «δεσμεύονται και πιστεύουν σε οποιαδήποτε από τις απόψεις" που εκφράζονται στο βιβλίο.

Ωστόσο, λένε ακόμη ότι υπήρξε συζήτηση ότι το βιβλίο ήταν εμπνευσμένο από τις αμερικανικές αρχές για να δείξει στον κόσμο ότι πρέπει να αποδεχθεί την ιδέα ότι "υπάρχει μια πιθανότητα κάτοικοι ενός άλλου πλανήτη να επισκέπτονται την Γη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...