Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Οι μαύρες προβλέψεις των «ειδικών» για τον πλανήτη το 2050!
Σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούν στους δρόμους αυτοκίνητα που δεν θα χρειάζεται να τα χειρίζονται άνθρωποι, ενώ οι περισσότεροι θα έχουν εξοικειωθεί με τα ρομπότ στην καθημερινότητά τους.

Αυτή είναι η αισιόδοξη πλευρά του μέλλοντος. Γιατί παρά την τεχνολογική πρόοδο, η ανθρωπότητα θα τα βρει «σκούρα» σε άλλους τομείς. Ασθένειες, οικολογική καταστροφή και όχι μόνο θα κάνουν τη ζωή του ανθρώπου πιο δύσκολη τα επόμενα χρόνια.

Έως το 2050, πόλεις θα έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη εξαιτίας της ανόδου της στάθμης της θάλασσας και υπερ-ιοί θα σκοτώνουν εκατομμύρια(μήπως αυτά σχεδιάζουν κάποιοι;)!

Αυτές είναι μόνο δύο από τις 15 δυσοίωνες προβλέψεις που κάνουν οι ειδικοί για τον πλανήτη μας έως το 2050, σύμφωνα με το αμερικανικό Business Insider.

Ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν στις πόλεις θα τριπλασιαστούνΗ ατμόσφαιρα θα είναι μολυσμένη, επιδεινώνοντας τις πνευμονολογικές και αναπνευστικές ασθένειεςΟ μισός και πλέον πληθυσμός του πλανήτη δεν θα έχει επαρκή πρόσβαση σε νερόΤα ψάρια που τρώμε θα εξαφανιστούνΕκατομμύρια άνθρωποι δεν θα έχουν τροφήΤα τροπικά δάση αντιμετωπίζουν ολοκληρωτικό αφανισμό«Υπερ-ιοί» θα μπορούν να σκοτώνουν 10 εκατομμύρια ανθρώπους τον κόσμο


Οι ασθένειες θα μεταδίδονται με ευκολίαΘα τριπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν με άνοιαΟι τυφώνες θα γίνουν συχνότεροι και ισχυρότεροιΠόλεις σε όλο τον πλανήτη θα πλημμυρίσουν από την άνοδο του επιπέδου της θάλασσαςΕκτεταμένα blackout θα είναι συχνό φαινόμενοΌποιος επιζητά την ευκολία, θα πρέπει να θυσιάσει τα προσωπικά του δεδομέναΟι κυβερνοεπιθέσεις θα αυξηθούν, έχοντας ισχυρές συνέπειεςΤο πετρέλαιο θα γίνει απαγορευτικά ακριβό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...