Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Έγγραφα – Ντοκουμέντα «μιλούν» για τροποποίηση του καιρού από το 1966


Τα πειράματα ξεκίνησαν από το 1946 πριν 69 χρόνια

Το έγγραφο ντοκουμέντο έχει ημερομηνία Νοέμβριο του 1966. Αναφέρει ότι τα πειράματα τροποποίησης καιρού έχουν ξεκινήσει… 20 πριν δηλαδή το 1946!


Είναι ένα προτεινόμενο εθνικό πρόγραμμα για την τροποποίηση του καιρού. Αναφέρει εκτενώς τα δυνητικά οφέλη της εφαρμογής αυτών των πειραμάτων σε τομείς όπως η γεωργία, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων κ.α.

Προτείνει… υποεπιτροπές οι οποίες θα μελετήσουν τις επιμέρους πτυχές του «προγράμματος» όπως βιολογικές, σωματικές, οικολογικές, κοινωνικοοικονομικές, νομικές και νομοθετικές, διοικητικές αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.

Από το 1946 έχουν ξεκινήσει να διεξάγονται τα πειράματα


Μέσα στο έγγραφο επίσης αναφέρεται η επέκταση του «επιτυχημένου» προγράμματος σε διεθνή κλίμακα προτείνοντας επιχειρήματα καθώς επίσης και τρόπους συνέναισης των κρατών στα εδάφη των οποίων θα πραγματοποιείται.


Χρηματοδότης του προγράματος και το υπουργείο Άμυνας!


Η κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Είναι μήπως το αποτέλεσμα των πειραμάτων που γίνονται τα τελευταία 67 χρόνια ή μια απάτη που στήθηκε ώστε να πωλούνται «υπηρεσίες τροποποίησης καιρού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...