Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Βουλγαρία: Μυστήριο με ufo και μαχητικά που το «συνοδεύουν»Ένα βίντεο που δείχνει έναν Ιπτάμενο Δίσκο συνοδευόμενο από στρατιωτικά μαχητικά, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους κύκλους των κυνηγών ΑΤΙΑ.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, κυνηγοί του μυστηρίου ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει ένα UFO που ακολουθείται από στρατιωτικά αεροσκάφη στη Βουλγαρία.

Εικόνες που κυκλοφορούν στις διαδικτυακές συζητήσεις δείχνουν έναν κλασσικό ιπτάμενο δίσκο σαν πιατάκι να πετά πάνω πάνω από τα μαχητικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το Website Portal 12, ένας αναγνώστης είπε ότι οι εικόνες καταγράφηκαν κοντά στην πόλη Nova Zagora στη νοτιοανατολική Βουλγαρία, κοντά στον Έβρο.


Πολλά έχουν ειπωθεί για το περιστατικό ενώ και μεγάλες εφημερίδες φιλοξένησαν δηλώσεις για το θέμα, όπως στο HuffPost Live όπου μίλησε ο ειδικός στα παραφυσικά φαινόμενα Lee Speigel λέγοντας ότι μάλλον πρόκειται για μη επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα, που απλώς μοιάζει με Ιπτάμενο Δίσκο.

Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση μη την πλειοψηφία των Εξωγηϊνολατρών όπως τον γνωστό πλέον Scott C Waring, συντάκτη της ιστοσελίδας UFO Sighting Daily, ο οποίος σίγουρος για το ότι είναι σκάφος από το διάστημα σχολίασε:

«Ένα ΑΤΙΑ παρατηρήθηκε κοντά σε πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος και ήταν υπό παρακολούθηση από έναν στρατιωτικό αεροσκάφος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...